Nasza strona internetowa używa plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies albo wyłączyć je w przeglądarce. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia.
W dowolnej chwili możesz wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych, zażądać informacji o zakresie przetwarzanych danych lub zmienić zakres ich przetwarzania.
Więcej informacji o przetwarzaniu danych znajdziesz w Polityce prywatności.
APPETIZERS
MUSSLES
300 g mussels / salmon and nduja bisque / pelati / salsa verde / lemon / baguette
52 PLN
BEEF SLICES
beef tenderloin sv, marinated in red wine / young spinach / remoulade / asparagus / strawberries / radish / crispy amaranth (or vegetable chips)
45 PLN
BASIL ARANCINI WITH MOZZARELLA
corn puree / fava bean salsa with lemon olive oil and black pepper / sous vide rhubarb (in watermelon syrup) / beetroot
37 PLN
SOUPS
CAST LE BROTH
pasta / carrot / parsley
19 PLN
OLD POLISH SOUR SOUP
rye sourdough / castle sausage mix / bacon / horseradish / egg / bread
27 PLN
COLD SOUP
ask the staff about the current cooler
24 PLN
MAIN COURSES
CHICKEN SUPREME BREAST
mashed potatoes with caramelized onions / thyme sauce / green beans in panko / radish / dill
48 PLN
DUCK BREAST
bear garlic mousse / young carrot / beetroot gnocchi with mascarpone / gorgonzola sauce / sous vide rhubarb
74 PLN
PORK CHOP
young potatoes with bacon / burnt honey and French mustard sauce / young cabbage sautéed with dill and burnt butter
49 PLN
SAFFRON RISOTTO WITH BURRATA
arborio rice / white wine / parmesan / dried yolk / green peas / dill olive oil / pickled shallots
48 PLN
BEEF TENDERLOIN STEAK
200 g beef tenderloin / crispy dippers with smoked paprika / grilled vegetables with salsa verde / ginger butter / peppercorn sauce
123 PLN
CONFIT PORK NECK
mushroom demi-glace / mashed potatoes with egg yolk (or duchess) / roasted cabbage with walnuts / dried apricot gel
55 PLN
GALICIAN DUMPLINGS
cottage cheese / potatoes / caramelized onion in burnt butter / sour cream / chives
36 PLN
SALMON LOIN
nduja and salmon sauce / young caulifłower in panko / pearl couscous / radish / raspberries / lemon salt flakes
79 PLN
PASTA
BLACK TAGLIATELLE WITH BEEF TENDERLOIN
100 g beef tenderloin / nduja sauce / asparagus / parmesan / corn puree / raspberries / carrot chips
63 PLN
PAPARDELLE IN THYME SAUCE
gorgonzola / asparagus / zucchini / apricot gel / parmesan / herbed breadcrumbs
43 PLN
SALADS
CAESAR SALAD
romaine lettuce / grilled chicken breast / bacon / cherry tomatoes / parmesan / croutons / Caesar dressing
39 PLN
SELECTION OF SALADS WITH GRILLED HALLOUMI
grilled halloumi / rhubarb-lemon dressing / compressed cucumber / strawberry / broad bean / crispy amaranth (or carrot/parsley chips) / baguette
45 PLN
CASTLE VENISON
VENISON TARTARE
100 g minced venison / pickles / yolk / whisky / marinated mushrooms / French mustard / bread / herbed butter
49 PLN
"DEVIL AND BISHOP" SOUP
spicy venison soup / root vegetables / balsamic vinegar / sour cream / castle bread
31 PLN
VENSION DUMPLINGS
young cabbage stewed in butter / spinach / roasted onion / dill olive oil
42 PLN
ROE DEER COMB STEAK SV
200g roe deer loin 54°C / herbed breadcrumbs / demi-glace sauce with rosemary / young potatoes with dill / asparagus / bacon chips / blackcurrant mousse
99 PLN
VENISON ROAST
mushroom demi-glace / roasted potatoes with broad beans and chives / salsa verde / beet salad
65 PLN
DESSERTS
PISTACHIO TIRAMISU
pistachio liqueur / raspberries / savoiardi / coffee / mascarpone
26 PLN
ROSEMARY CREME BRULEE
vanilla / rosemary / caramelized sugar / lemon sorbet / fruits
29 PLN
APPLE PIE
crumble / cream ice cream / fruits / blackcurrant sauce
23 PLN
Danie wegetariańskie
Danie pikantne
✱ For groups of more than 8 people, a 10% service charge will be added.